Total Pageviews

Saturday, June 15, 2013

KENANGA -HARUM BAUNYA

AS SALAM........

Bertemu lagi kita di alam maya ini.......lama sungguh akak tidur kan,saje2 jenguk kesini......rasa rindu nak conteng2 semula....jom layannnnn.

last entry sep.2011.....sebulan sebelum akak berangkat ke Mekah rupanya.....patutlah,sibuk dan menyibukkan diri mempersiapkan diri,mental dan fizikal untuk kesana.........

Akak saje nak kongsi taman akak arini.... KD-GARDEN


haaaa.....cantik tak?.......cantik kan ..... gembira betul bila ia dah mula berbunga,yang paling best tuuuu.....keharumannya semerbak ke pelusuk taman.....segar!,sungguh menyegarkan..... KENANGA.


Taklah lama sgt akak menunggu ia mengeluarkan bunga,lebih kurang sebulan lebih jerrr....masa beli pokok niii,memang dah nampak macam nak kuarkan putik dah pun......cun2 nak puasa dah niii,boleh kutip buh dalam beg telekung bawa gii Tarawih kat masjid.....sure best,harummm giler!


okay guys ..... SELAMAT MENYAMBUT SYAABAN BULAN RASUL.....,jommm banyakkan berpuasa dan membaca Al-Quran ....... bila bulan Ramadhan kita dah ready sepenuhnya........INSHAALLAH........selamat beramal!







2 comments:

  1. weee...dah muncul balik...hi..hi..rindu nak baca blog awakkkk....hi..hi..

    ReplyDelete